Senior Voyage - Basarabia dintre Nistru si Prut - 2017, SUCEAVA, Romania

Hotel Vila Verde  (3 stele)


  • Transport - Autocar


Informatii si dotari hotel Vila Verde , SUCEAVA, Romania

Hotelul Vila Verde este situat în Chișinău, într-o zonă liniștită, în apropiere de Grădina Botanică şi de pitorescul Parc al Trandafirilor.

Facilitățile hotelului

Restaurantul hotelului servește specialităţi moldoveneşti, iar dimineaţa oferă un bufet mic dejun. La barul din hol sunt disponibile gustări uşoare, cafea şi cocktailuri exotice.

Facilitățile camerelor

Camerele confortabile şi spaţioase ale hotelului sunt dotate cu tot necesarul pentru o vacanță relaxantă. Fiecare cameră este dotată cu TV prin cablu, internet Wi-Fi, aer-condiționat, telefon, seif și frigider, uscător de păr, cadă sau cabină de duş.

Ziua 1: București – Albița – Căpriana – Hâncu - Chișinău (aprox. 440 km)

Pornim din București dis-de-dimineaţă și ne îndreptăm spre Republica Moldova. După ce trecem granița, vizităm mănăstirile Hâncu și Căpriana, unele dintre cele mai vechi din Moldova, întemeiate în sec. XV și așezate în pitoreasca Pădure Codri. Petrecem următoarele 4 nopți în Chișinău.

Ziua 2: Cricova și turul orașului Chișinău (aprox. 40 km)

Începem ziua cu o vizită la Cricova, cel mai faimos oraș vinicol subteran al Moldovei. Facem un tur al galeriilor și, desigur, opțional, degustare de vinuri. Continuăm cu un tur prin Chișinău. Capitala Republicii Moldova este un oraș verde, plăcut, care rezervă vizitatorilor surprize frumoase. Tur extins de oraș, incluzând Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Parcul Catedralei, Parcul Ștefan cel Mare, Aleea Scriitorilor, Muzeul Puskin și altele. Încheiem ziua cu o oprire la Fabrica Bucuria, unde se produc bomboanele care îndulcesc moldovenii de zeci de ani și care sunt savurate de mii de oameni de peste hotare.

Ziua 3: Orheiul Vechi - Butuceni – Mănăstirea Curchi (aprox. 125 km)

Călătorim spre Orheiul Vechi, un loc încărcat de istorie și probabil cel mai spectaculos și valoros loc din Basarabia. Facem o plimbare prin satul tradițional Butuceni pentru a admira gospodăriile țărănești pictate în albastru, peșterile săpate de călugări în stâncile calcaroase și mănăstirea rupestră din deal. Degustăm “hulubași” din aluat, proaspăt scoși din cuptor, la o gospodărie din sat. Apoi vizităm Mănăstirea Churchi, unul din cele mai importante monumente de pe teritoriul Moldovei și un excelent exemplu de arhitectură basarabeană.

Ziua 4: Cetatea Soroca – Dealul Țiganilor - Cosauti (aprox. 330 km)

Vă invităm să participați la o excursie opțională de o zi (extracost). Începem ziua cu vizita la Cetatea Soroca, fortăreața ridicată de Ștefan cel Mare pe malul Nistrului și păstrată aproape intactă de-a lungul vremii. Continuăm cu Dealul Țiganilor din Soroca, considerat capitala neoficială a rromilor și unul dintre cele mai inedite puncte de atracție turistică din Republica Moldova. Aproape de granița cu Ucraina, la Cosăuți, facem o vizită la meşterii cioplitori în piatră și le ascultăm poveștile. Alternativ, vă puteți bucura de facilitățile hotelului sau puteți explora Chișinăul pe cont propriu.

Ziua 5: Hâncești – Comrat – Beșalma – Cahul - București (aprox. 480 km)

După micul dejun pornim spre Palatul Manuc Bey din Hâncești, unde aflăm povești fascinante despre acesta, dar și despre controversatul său propietar. Și cum nu putem să trecem prin Republica Moldova fără să ne oprim în Găgăuzia, facem un popas în capitala regiunii, Comrat. Iar pentru a înțelege mai bine istoria și cultura poporului găgăuz, vizităm Muzeul Național Găgăuz de Istorie și Etnografie, din satul Beșalma. Întoarcere în București spre sfârșitul zilei.

Bonusuri senior voyage club card!

Intrare la Muzeul Puskin din Chișinău

Intrare la Muzeul Național Găgăuz de Istorie și Etnografie


Transport: Autocar

Plan tarifar

Reduceri

Supliment SGL: 40 euro

Reducere a 3-a persoană: 10 euro

Copil 0-2.99 ani: gratuit

Copil 3-11.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)

Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România

Ultimele oferte vazute: