Senior Voyage - Delta Dunarii si Dobrogea 2017, Murighiol, Romania

Hotel Laguna Albastra  (4 stele)


  • Transport - Autocar


Informatii si dotari hotel Laguna Albastra, Murighiol, Romania

Laguna Albastră este situată pe malul Dunării, în comuna Murighiol, şi oferă camere şi suite cu aer condiţionat, precum şi o piscină în aer liber, cu şezlonguri şi umbrele.

Unităţile oferă balcon cu vedere la râu sau la lac, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat prin cablu, zonă de relaxare, minibar şi baie privată cu o cadă, uscător de păr şi halate de baie.

De asemenea, Laguna Albastră include un restaurant cu specific românesc, un bar la piscină, grădină cu facilităţi de grătar şi o terasă în aer liber.

Pensiunea oferă parcare privată gratuită şi închirieri de biciclete. La cerere, pot fi organizate excursii cu barca în Delta Dunării. Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 3 km.

Ziua 1: București – Peştera Sf. Andrei – Adamclisi - Murighiol (420 km)

Plecare din București pe traseul Constanța – Murighiol. Prima oprire o facem la unul dintre cele mai venerate locuri creștine din țara noastră, leagănul ortodoxiei româneşti: Peştera Sfântului Andrei. Continuăm cu o vizită la cetatea Tropaeum Traiani din Adamclisi, ridicată în urma victoriei lui Traian în faţa lui Decebal. Sosire la pensiune în Murighiol, Delta Dunării pentru 4 nopți.

Ziua 2: Situl arheologic Halmyris - Excursie în Delta Dunării După micul dejun vizităm ruinele cetății Halmyris, din Murighiol, unul dintre cele mai importante situri arheologice din România. Continuăm ziua cu o plimbare de jumătate de zi cu barca, pe cel mai vechi braț al Dunării, brațul Sfantu Gheorghe, precum și pe canalele mai retrase, pentru a ne face o idee despre marea diversitate a vieții sălbatice din Deltă.

Ziua 3: Tulcea – Celic Dere – Cetatea Histria – Lacul Sinoe (220 km) În această zi avem ocazia de a descoperi Tulcea și explora Muzeul Delta Dunării. Cu această ocazie aflăm mai multe despre geneza și evoluția Deltei, flora si fauna acestui loc unic. Este uimitor cum a înaintat Delta de-a lungul timpului, și cum s-a transformat în circa 12.000 ani dintr-un golf în ceea ce este astăzi. În apropiere de Tulcea vizităm mănăstirea Celic-Dere, unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră. Călătorim pe malul mării spre Istria, unde descoperim Biserica Îngropată și vestita cetate Histria, cea mai veche aşezare urbană din ţară, ridicată în urmă cu peste două mii șase sute de ani. La final ne oprim să admirăm lacul Sinoe, fost golf maritim, care comunică încă cu Marea Neagră.

Ziua 4: Excursie pe canalele Deltei Pentru această zi propunem o excursie opțională cu barca (la extra cost), pentru a descoperi alte locuri unice din Deltă și observa flora și fauna sălbatică. Turiștii pot alege între trei excursii opționale cu barca: satul pescăresc Sfântu Gheorghe și Vărsarea Dunării în Marea Neagră, Rezervația Pădurea Letea sau Pădurea Caraorman. Alternativ, vă puteți relaxa și bucura de facilitațile hotelului, pescui sau explora împrejurimile pe cont propriu.

Ziua 5: Cheile Dobrogei - Constanța – București (aprox. 420 km) Pregătiți-vă aparatele de fotografiat pentru incursiunea cu autocarul în Cheile Dobrogei, formate din calcare din perioada Jurasicului. Peisajele sunt de ofrumuseţe rară - şanţuri naturale şi chei brăzdează malurile abrupte ale văii, peşteri săpate în calcar, cu specii de plante deosebite şi descoperiri arheologice importante. Încheiem programul în Dobrogea cu o oprire în Constanța și un tur ghidat prin centrul istoric al orașului. Întoarcere în București spre sfârșitul zilei.


Transport: Autocar

Plan tarifar

Reduceri

Supliment SGL: 40 euro

Reducere a 3-a persoană: 15 euro

Copil 0-2.99 ani: gratuit

Copil 3-11.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)

Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

Ultimele oferte vazute: