Senior Voyage - Moldova si manastirile pictate - 2017, Gura Humorului, Romania

Hotel Toaca Bellevue  (4 stele)


  • Transport - Autocar


Informatii si dotari hotel Toaca Bellevue, Gura Humorului, Romania

Acest hotel este amplasat pe un platou cu vedere la pârtia de schi Şoimul, aflată la doar 2 km. Include un restaurant şi oferă camere cu TV prin cablu şi acces gratuit la internet.

Toate camerele şi apartamentele hotelului ToacaBellevue sunt dotate cu încălzire centrală. De asemenea, au minibar, telefon şi baie privată.

Restaurantul hotelului oferă specialităţi bucovinene şi preparate europene. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturi şi cafea la barul din holul hotelului sau pe terasă.

Hotelul ToacaBellevue organizează tururi cu ghid ale mănăstirilor, precum şi plimbări cu trăsura şi sania trasă de cai.

ToacaBellevue este la 5,5 km de mănăstirile Humor şi Voroneţ şi la 45 de minute de mers cu maşina de aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava. Există o parcare privată gratuita.

Ziua 1: București – Gura Humorului (aprox. 530 km)

Plecare din București pe traseul Brașov – Miercurea Ciuc – Cheile Bicazului – Gura Humorului. Pregătiți aparatele de fotografiat pentru oprirea noastră la spectaculoasele Chei ale Bicazului și Lacul Roșu. Sosire la hotel în Gura Humorului pentru 4 nopți.

Ziua 2: Humulești – Mănăstirile Neamțului – Târpești (aprox. 180 km)

În această zi avem ocazia de a descoperi ținutul Neamț. Ne oprim în Humulești, la Muzeul Memorial Ion Creangă, o căsuță veche păstrată cu grijă, în interiorul căreia domneṣte farmecul copilăriei celui mai mare povestitor român, Ion Creangă. Continuăm cu unele dintre cele mai vechi și impunătoare mănăstiri din

Moldova: Agapia, Neamț și Secu. Încheiem ziua la unul dintre cele mai interesante muzee din Moldova, Muzeul Neculai Popa din Târpești.

Ziua 3: Mănăstirile pictate – Marginea - Chilia lui Daniil Sihastru (aprox. 220 km)

O întreagă zi de tur ghidat la cele mai spectaculoase mănăstiri pictate din Bucovina: Moldovița, Sucevița, Putna, Pătrăuți și Dragomirna. Pe traseul ne oprim în Marginea, la un atelier de ceramică neagră, pentru a vedea ultimii olari tradiționali în acțiune. Turul de azi include și oprire la Chilia lui Daniil Sihastru

din apropierea satului Putna.

Ziua 4: Palatul Cuza – Palatul Sturdza – Iași (aprox. 350 km)

Vă invităm să participați la excursie opțională de o zi (extracost) pentru a vizita Iașiul și două palate minunate din împrejurimile sale. Începem turul cu Palatul Cuza de la Ruginoasa și Castelul Sturdza de la Miclăușeni. Pe traseu ascultămpovești și legende interesante despre viața marilor familii boierești din Moldova. Continuăm cu Iași. Tur extins de oraș, incluzând Palatul Culturii, Piața Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Mănăstirea Golia, Strada Lăpușneanu, Biblioteca Central Universitară, Universitatea Al. I. Cuza, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creangă și multe altele. Alternativ, vă puteți relaxa și bucura de facilitațile hotelului sau puteți explora stațiunea Gura Humorului pe cont propriu.

Ziua 5: Hanul Ancuței – București (aprox. 480 km)

După micul dejun ne întreptăm către Mănăstirea Humor și Manăstirea Voroneț, ambele monumente UNESCO. La prânz poposim la Hanul Ancuței, un simbol al Moldovei, unde găsim bucătăria tradițională moldovenească autentică. Aici îi plăcea marelui scriitor și povestitor Mihail Sadoveanu să zăbovească la o cană cu vin și, inspirat de farmecul locului, a scris celebra carte Hanu Ancuței. Întorcere în București spre sfârșitul zilei.

Unitatea de cazare menționată înacest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.

Bonus! Pentru posesorii de card Senior Voyage Club Card!

Intrarea la mănăstirea Voroneț

Intrarea la Muzeul Ion Creanga, Humulești


Transport: Autocar

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri si suplimente:

Supliment SGL: 40 euro

Reducere a 3-a persoană: 15 euro

Copil 0-2.99 ani: gratuit

Copil 3-11.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)

Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

Ultimele oferte vazute: