Politica de confidentialitate

Q Travel Confort
Politica de confidentialitate


Stimati Vizitatori,


Q Travel Confort administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).
In cazul in care Dumneavoastra puneti in mod benevol la dispozitia Q Travel Confort orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca Q Travel Confort - in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei - sa inregistreze aceste date si sa le administreze.
Q Travel Confort utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor Dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dumneavoastra, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si de sezon si pentru a personaliza ofertele de promotie.
Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu Dumneavoastra in scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor Dumneavoastra.
Protectia datelor Dumneavoastra personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru Q Travel Confort. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

Inregistrarea datelor
Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale.
Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line, aplicatii posturi vacante) sunt necesare anumite date personale.
In scopul exploatarii tehnice a portalului, Q Travel Confort foloseste provizoriu urmatoarele informatii - ce nu contin date personale - care apar automat administratorului de site:
* adresa de internet de protocol (IP),
* denumirea domeniului (URL),
* datele de accesare,
* file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL),
* codul HTTP al parolei raspuns,
* datele paginii web de unde se face accesarea,
* cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii,
* data vizitarii,
* datele paginilor parcurse, respectiv
* denumirea browserului.

Utilizarea si transmiterea datelor 
Oricand Q Travel Confort doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare Q Travel Confort nu va transmite unei terte persoane - cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza - datele personale pe care le administreaza. Q Travel Confort utilizeaza datele personale pe care dumneavoastra le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:
* cercetarea pietei, analiza pietei,
* analiza obiceiurilor clientilor,
* intocmirea statisticilor vizitarilor,
* comunicarea de informatii despre noile produse si servicii,
* comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi,
* rezolvarea reclamatiilor clientilor,
* onorarea comenzilor.
Q Travel Confort administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afaceri. Doar furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri.
Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor
Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, Q Travel Confort utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dvs. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei Q Travel Confort.

Informare
In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.
In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei Q Travel Confort.
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale agentiei Q Travel Confort puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. Q Travel Confort nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. Q Travel Confort S.R.L.

Contactati-ne
Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa : daniel@q-travel.ro