Oferta Speciala - Croaziera Fiordurile Nordului - Zbor inclus din Bucuresti

Vas MSC Magnifica


  • Transport - Vapor


Informatii si dotari vas MSC Magnifica

MSC Magnifica este cel mai nou vas de croaziera din clasa Musica, ce apartine MSC Cruises.

Dupa ceremonia de botez din Hamburg, minunatul vas de croaziera MSC Magnifica si-a inceput serviciul in Martie 2010, oferind destinatii de calatorie spectaculoase.

Fiind un vas de croaziera revolutionar, MSC Magnifica va ofera un confort extraordinar dar si inovatii in materie de design si tehnologie, pentru a folosi eficient energia.

Vasul MSC Magnifica poate acomoda 2500 de pasageri, iar cei mai multi dintre acestia se pot bucura de luxul unei cabine cu balcon. Norocosii pasageri de la bordul vasului MSC Magnifica au la dispozitie 1000 de membri ai echipajului, si se bucura de modernul stil italian.

In inima vasului MSC Magnifica se afla luxosul colt de rai MSC Aurea Spa. Acest centru somptuos ofera o varietate de optiuni de relaxare, de la saune si bai turcesti, la centre fitness, saloane de infrumusetare, zone de relaxare si saloane de masaj. Lasati-va purtati de magia unui autentic masaj balinez!

Posibilitatile de divertisment de la bordul vasului MSC Magnifica sunt nelimitate. Mergeti la solar sau alegeti dintre cele 3 piscine, una din ele avand un ingenios tavan retractabil, perfect pentru croazierele din perioada iernii. Puteti juca tenis, baschet si puteti face jogging!

Orar de zbor informativ:

18.06 Bucuresti 06:30 Berlin 07:35

25.06 Berlin 21:35 Bucuresti 00:45 (+1)

Oferta este in limita locurilor disponibile!


Transport: Vapor

Plan tarifar

Reduceri

Credem ca ti-ar placea si: