Praga, Dresda, Berlin, Leipzig, Viena 2018 - Piete De Craciun, Viena, AustriaInformatii si dotari hotel , Viena, Austria

Reperele circuitului

 • Plecari din: Bucuresti
 • Plecari: 07.12.2018
 • Grup: minim 40 persoane
 • Insotitor de grup si ghizi locali
 • ZIUA 1

  BUCURESTI BUDAPESTA 850 KM Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05:00, Plecare din Bucuresti cu autocarul la ora 04.45 pe traseul: Bucuresti Pitesti Sibiu Sebes Timisoara Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare la hotel Achat Premium Budapesta 3* sau similar. Seara timp liber in Piata de Craciun sau, optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina servita bufet suedez inclusa pe vapor (tarif informativ: 35 EURO/persoana sunt incluse transferul cu autocarul si ghid local).
 • ZIUA 2

  BUDAPESTA BRATISLAVA PRAGA 560 KM Mic dejun. Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod simbolul orasului modern cu restaurant construit intrun stil retrofuturistic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului AustroUngar), centrul istoric, faleza Dunarii. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel Hotel International Praga 3* sau similar. In continuare recomandam vizita pietonala in Piata de Craciun impreuna cu ghidul insotitor.
 • ZIUA 3

  PRAGA Tur de oras Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup, cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske NAAmestA (oprire la ora fixa pentru spectacolul papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), strada de aur (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). In continuare timp liber in Piata de Craciun din centrul orasului si intoarcere la hotel pe cont propriu, la orice ora, sau cu autocarul in cursul serii. Cazare la acelasi hotel.
 • ZIUA 4

  PRAGA DRESDA POTSDAM BERLIN 340 KM Mic dejun. Dimineata devreme pornim spre Dresda, orasul lui August cel Puternic, cunoscut in istorie drept Regele Soare al Saxoniei. Orasul se mai numeste si FlorenLLa de pe Elba, iar la inceputul secolului al 18-lea, devine o metropola a artelor de rang european. Marturie stau somptuoasele edificii baroce renascute din cenusa dupa cel de-al doilea Razboi Mondial: Cladirea Operei Semper, Catedrala Catolica din Dresda (Katholische Hofkirche), Palatul Regal (Dresden Schloss), Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche). Tur pietonal in centrul vechi si vizita la Palatul Zwinger. Timp liber la dispozitie. Urmatoarea oprire va fi la Potsdam, capitala landului Brandenburg, Palatul Sanssouci (fara griji) construit de regele Prusiei, Frederic cel Mare de Hohenzollern si dat in folosinta in anul 1747. Pornim spre Berlin. Seara cazare la Azimut Hotel City South 3* sau similar in zona Berlin.
 • ZIUA 5

  BERLIN Dupa micul dejun, vom face turul de oras in capitala Germaniei, putand admira pietonal dar si panoramic din autocar: Schloss Charlottenburg, Potsdamer Platz, Rathaus, Poarta Brandenburg, Reichstag, Memorialul Zidul Berlinului si Charlie Checkpoint si Domul. In continuare timp liber in Piata de Craciun din centrul orasului si intoarcere la hotel pe cont propriu, la orice ora, sau cu autocarul in cursul serii. Cazare la acelasi hotel.
 • ZIUA 6

  BERLIN LEIPZIG PRAGA 450 KM Mic dejun. Pornim spre Leipzig, unde vom realiza tur de oras in cadrul caruia putem admira: Universitatea din Leipzig, Monumentul Bataliei Natiunilor, dedicat victoriei impotriva armatei lui Napoleon, frumoasa Biserica Sf. Thomas, mormantul lui Johann Sebastian Bach, Biserica Sf. Nicolae (o imbinare fantastica de arhitectura romana, gotica), Primaria, etc. Timp liber la dispozitie in Piata de Craciun. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel Clarion Congress Hotel 3* sau similar in Praga. In continuare recomandam vizita individuala pietonala in Piata de Craciun.
 • ZIUA 7

  PRAGA VIENA 360 KM Mic dejun. Pornim spre Viena traversand Tirolul si pe traseu vom face o scurta oprire la Abatia Melk, care impresioneaza cu istoria si frumusetea sa. Vizita se realizeaza impreuna cu ghidul local (Biletului de intrare: 12 euro/pers.). Sosire in capitala Austriei in cursul dupa-amiezii. Acest oras este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Primaria, Parlamentul, Opera, Statuia lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea etc. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun. Cazare Fourside Hotel Vienna City Center 3*.
 • ZIUA 8

  VIENA PARNDORF BUDAPESTA 244 KM Mic dejun. Transfer cu autocarul in centrul orasului in Piata Maria Tereza Palatul Hofburg Timp liber la dispozitie in centrul Vienei pana la ora 11:00 sau, vizita individuala la Palatul Schonbrunn (2 ore), fosta resedinta de vara a familiei imperiale, unul dintre cele mai frumoase palate in stil baroc din Europa (Tarif informativ pentru biletul de intrare: de la 17 EURO/ persoana, pachet Grand Tour). La ora 11:00, intalnire cu intregul grup si deplasare la Budapesta. Pe traseu vom face o oprire de 2.5 ore la Parndorf outlet pentru cumparaturi. Cazare la Park Inn By Radisson Budapesta 3*. Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intro crama din secolul XIII (Tarif informativ 35 EURO/ persoana).
 • ZIUA 9

  BUDAPESTA BUCURESTI 850 KM Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, tranzitand Romania: Nadlac Arad Timisoara Drobeta Craiova Slatina Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Transport: Autocar

Plan tarifar