Circuit Myanmar si Thailanda- avion 2018, Bangkok, ThailandaInformatii si dotari hotel , Bangkok, Thailanda

Pret: de la 1,999 euro/persoana.

 

Plecari: 25.02, 10.11.

 

Durata: 14 zile.

 

Ziua 1. București – Bangkok

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Bangkok.

Ziua 2. Bangkok

Sosire în Bangkok şi transfer la hotel. Timp liber la dispoziție restul zilei sau, opţional, croazieră cu cină inclusă la un restaurant pe barcă, o experienţă thailandeză autentică*. În timpul plimbării cu barca se poate observa stilul de viaţă al localnicilor, arhitectura neoclasică  a clădirilor de pa malul răului Chao Phraya şi pot fi surprinse obiective turistice: Wat Arun, Wat Phra Kaew şi Palatul regal.  Seara, cazare la hotel în zona Bangkok.

Ziua 3. Bangkok ­

Mic dejun. Se vizitează Palatul Regal cu Templul lui Buddha de Smarald, cel mai popular obiectiv turistic din Thailanda şi Wat Pho, templul cu statuia lui Buddha culcat şi cu cea mai veche şcoală de masaj thailandez. După-amiaza, vizită la Cartierul Chinezesc, unul dintre cele mai vibrante cartiere din oraş. Seara, cazare la hotel în zona Bangkok.

Ziua 4. Bangkok ­– Chiang Mai     

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează piaţa plutitoare de la Damnoen Saduak, al cărei farmec este comerţul cu fructe şi legume proaspete vândute din barcă. După-amiaza, plecare spre Hua Lamphong, de unde se ia trenul spre Chiang Mai, centru cultural şi comercial din nordul Thailandei. Se înnoptează în tren.

Ziua 5. Chiang Mai

Mic dejun. Se vizitează oraşul folosind tuk-tuk-ul, mijlocul de transport autohton. Oprire la Wat Lok Mali, templu budist vechi de peste 1000 de ani şi la Warorot, cea mai populară piaţa locală. Vizită la Doi Suthep, templu budist situat pe cel mai înalt deal de lângă Chiang Mai. Seara, cazare la hotel în zona Chiang Mai.

Ziua 6. Chiang Mai (Parcul Elefanţilor) – Chiang Rai

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează Parcul Elefanţilor pentru a-i observa de aproape sau pentru o plimbare cu elefantul în junglă. Plecare spre Chiang Rai, cel mai nordic oraş al Thailandei, situat la graniţa cu Laos şi Myanmar, denumit simbolic şi „Triunghiul de Aur”. Aici se vizitează Templul Alb, cunoscut şi ca Wat Ron Khun. Seara, cazare la hotel în zona Chiang Rai.

Ziua 7. Chiang Rai – Tachileik – Heho – Lacul Inle

Mic dejun. Plecare spre Mae Sai, situat la graniţa cu Myanmar. Pe traseu, oprire la Doi Tung Royal Villa şi Mae Fah Luang Garden, fosta casă rezidenţială a mamei regelui, fermecătoare datorită grădinilor sale. Se vizitează satele Yao şi Akha, interesante prin arhitectura clădirilor şi a diversităţii etniilor localnicilor. În Mae Sai, după finalizarea formalităţilor, se trece graniţa în Myanmar la Tachileik. Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zbor intern cu destinaţia Heho. Din Heho, se pleacă spre Nyaung Shwe, sat de pe malul lacului Inle. Pe traseu se pot vizita ateliere tradiţionale specializate în prelucrarea hârtiei Shan şi în realizarea manuală a umbrelelor. Oprire la Mănăstirea Shweyanpyay pentru a observa tehnica artizanală de sculptare a lemnului de către călugări. Seara, cazare la hotel în Nyaung Shwe/Lacul Inle.

Ziua 8. Lacul Inle – Indein

Mic dejun. Dimineața se vizitează piața tradițională și templul Phaun Daw Oo Pagoda de pe malul lacului Inle. După-amiaza, vizită la un sat Pa-Oh în Indein, populat de o etnie minoritară în Myanmar, care respectă tradiții și obiceiuri vechi și are un stil vestimentar specific. Întoarcere la hotel cu barca. Seara, cazare la hotel în Nyaung Shwe/Lacul Inle.

Ziua 9. Lacul Inle – Kalaw

Mic dejun. Plecare spre Kalaw. Pe drum se poate observa stilul de viață al localnicilor din zona rurală. Timp liber pentru relaxare în Kalaw, stațiune populară pentru aerul curat, atmosfera liniștită, grădinile verzi și traseele de drumeție. Seara, cazare la hotel în Kalaw.

Ziua 10: Kalaw – Popa – Bagan

Mic dejun. Plecare spre Bagan, unul dintre cele mai apreciate orașe din Asia pentru stilul arhitectural și templele sale. Oprire la muntele Popa, un vulcan stins de 1500 m înălțime. Aici se pot urca cele 777 de trepte pentru a ajunge în vârful vulcanului unde se află un popular loc de pelerinaj. Dacă timpul permite, se va vizita un sat pentru a surprinde localnicii producând manual vin și melasă din fructe de palmier. Seara, cazare la hotel în Bagan.

Ziua 11. Bagan

Mic dejun. După o oprire scurtă la piața Nyaung Oo, se vizitează 2 temple foarte cunoscute: Shwezigon și Ananda.  Plimbare în zona rurală pentru o experiență autentică. Excursie la Thatbyinnyu, cel mai înalt templu din Bagan și la Dhammayangyi, de unde poate fi admirat apusul. Seara, cazare la hotel în Bagan. 

Ziua 12. Bagan – Yangon

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pe zbor intern spre Yangon. Se vizitează: Templul Kyaukhtatgyi, Lacul Roial din Parcul Kandawgyi, Karaweik și Templul Golden Sewedagon, obiectiv turistic emblematic pentru Myanmar. Seara, cazare la hotel în Yangon.

Ziua 13. Yangon

Mic dejun. Tur de oraș în Yangon. Principalele atracții turistice: blvd. Mahanbandola, Biserica Baptistă Immanuel, strada Pansodan, Curtea Supremă, Judecătoria, blvd. Strand, blvd. Sule Pagoda, piața cu șerpi Theingyi Zei și templul hindus Sri Kali. Cazare la hotel în Yangon. 

Ziua 14. Yangon – Bangkok - București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul spre Bangkok. Mai departe, check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni. 


Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: