Circuit Japonia – Tara Soarelui Rasare - avion 2018, Tokyo, JaponiaInformatii si dotari hotel , Tokyo, Japonia

  • Transport: avion
  • Plecari: 22.10, 10.12.2018; 05.03, 23.04.2019
  • Durata: 9 zile

 

Tarif:

de la 1895 €/persoana
+ 599 euro (taxe de aeroport)

 

Ziua 1. Plecare din Bucuresti

Punct de intalnire – Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

Ziua 2. Sosire in Tokyo

Transfer la hotelul din Tokyo.

Ziua 3. Tokyo

Petrecem ziua vizitand principalele puncte de interes din capitala Japoniei. Incepem in Asakusa, centrul vechi al metropolei, unde vizitam Templul Asakusa Kannon (numit si Senso-ji), cel mai vechi templu budist din Tokyo. Ulterior facem o plimbare prin gradina Palatului Imperial din Tokyo, care pastreaza si in zilele noastre aspect de secol XVII, cand a fost amenajata pentru prima data. Vizitam apoi Meiji Jinja, un sanctuar sintoist inchinat memoriei imparatului Meiji si ne indreptam apoi catre bulevardul Omotesando, Champs Elysee-ul orasului. In final, urcam la ultimul etaj al cladirii Tokyo Metropolitan Government, la etajul 41, de unde putem admira panorama metropolei nipone de la o inaltime de 202 m.

Ziua 4. Tokyo – Nikko – Tokyo

Dupa ce ajungem in Nikko, vizitam fabulosul Complex Toshogu (cel mai bogat decorat sanctuar al Japoniei), unde se afla mausoleul Shogunului Tokugawa. UNESCO a inclus acest mausoleu, impreuna cu alte altare si temple din Nikko, in Patrimoniul Cultural Universal. Ajungem apoi la cascadele Kegon-no-taki unde facem o plimbare pe malul lacului Chuzenji-ko de la poalele Muntelui Nantai, cunoscut drept ”Vulcanul Sacru din Nikko”. Facem drumul inapoi spre Tokyo la sfarsitul zilei.

Ziua 5. Tokyo – Hakone – Kyoto

Transfer din Tokyo catre Parcul National Fuji – Hakone -Izu, unde urcam cu telecabina in varful muntelui Komagatake. Putem vedea de aici Muntele Fuji si lantul muntilor Hakone pe partea stanga, Odawara, Yokohama si Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko in spate. Ne imbarcam pe Pirate Boat Cruise, o replica a unei barci de pirati si navigam pe Lacul Ashi, intre portul Hakonemachi si Togendai, situat la 741 m altitudine. Suntem apoi transferati la gara Mishima din Hakone, de unde luam un tren rapid catre Kyoto.

Ziua 6. Kyoto

Astazi facem un tur al orasului Kyoto, cu opriri la Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure) dupa care facem o plimbare prin districtul Higashiyama. Vizitam apoi Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), care este fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Nu e de ratat o plimbare prin padurea de bambusi din zona Arashiyma din vestul orasului, renumita pentru peisajele unice. Dupa plimbare ne indreptam catre Templul Tenryu-ji (Templul Dragonului Ceresc) – templu budist zen construit in 1339 de catre shogunul Ashikaga Takauji, incheind ziua cu o plimbare agale prin cartierul Gion, renumitul cartier al gheiselor din Kyoto.

Ziua 7. Kyoto

Zi libera in Kyoto unde putem explora pe cont propriu orasul si imprejurimile. De la templele si gradinile inverzite pana la a petrece cateva ore relaxante in cafenelele si ceainariile tipic japoneze, suntem pe cont propriu. Optional se poate vizita Sancturarul Fushimi Inari si Centrul Handmade Yuzen.

Ziua 8. Kyoto – Nara – Osaka

Astazi exploram impreuna orasul Nara, unde vizitam Todai-ji (Marele Templu Rasaritean)care adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cantareste 400 de tone si are o inaltime de 15 m. Strabatem apoi Parcul din Nara, deschis in anul 1880 si remarcabil pentru populatia de peste 1200 de caprioare. Programul zilei mai include o vizita la Altarul Kasuga (faimos pentru felinarele sale din piatra si bronz), Kasuga Taisha (ltarul tutelar al familiei Fujiwara, cel mai puternic clan al Japoniei din perioada Heian). La finalul vizitei suntem transfetati catre Osaka, unde ne bucuram de privelistea panoramica a intregului oras de pe o platforma suspendata la etajul 40 al cladirii Umeda Sky Building. Vizitam apoi cartierul Dotonbori, un must-see pentru cunoscatorii in materie de gastronomie.

Ziua 9. Plecare din Osaka

Transfer la aeroportul din Osaka pentru zborul spre Bucuresti.


Transport: Avion

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri si suplimente

• Supliment de single 675 €
• Supliment demipensiune 270 € (se achita din tara)

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: