Pensiunea Domeniul Dornei, Vatra Dornei, Romania

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Pensiunea Domeniul Dornei, Vatra Dornei, Romania

Situat în localitatea Dorna Arini din Munţii Bistriţei, la 10 minute cu maşina de Vatra Dornei, Domeniul Dornei oferă o zonă spa modernă la care oaspeţii au acces gratuit. Pune la dispoziţia oaspeţilor acces Wi-Fi gratuit şi o parcare supravegheată gratuită.

Camerele elegante sunt decorate cu elemente specifice regiunilor Bucovina şi Maramureş şi beneficiază de un balcon cu vedere la împrejurimi. Acestea includ un TV LED cu canale prin cablu şi un minibar. Băile sunt prevăzute cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite.

Printre facilităţile spa se numără saune uscate şi umede, o cadă cu hidromasaj interioară, un centru de fitness şi o piscină interioară. Este disponibilă o mare varietate de masaje.

Restaurantul proprietăţii serveşte mâncăruri tradiţionale cu accente moderne, la prepararea cărora se folosesc ingrediente de provenienţă proprie.

Lacul privat şi terasa la soare sunt locuri minunate pentru a vă relaxa şi bucura de împrejurimi. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de grătar şi un foişor.

Copiii se pot distra în camera de joacă, iar proprietatea poate organiza plimbări cu sania şi trăsura. Se asigură servicii de spălătorie.

Printre activităţile care pot fi practicate în apropiere se numără rafting, călărie şi schi, disponibile toate la mai puţin de 5 km

Viata se masoara in numarul momentelor care ne taie realmente rasuflarea. Fara experiente noi, ceva inauntrul nostru piere. Cu aceste convingeri in gand, am deschis portile Domeniului Dornei. Inconjurat de pajisti, paduri, izvoare limpezi si munti semeti, Domeniul Dornei te asteapta la poalele Muntilor Bistritei, la distanta de 10 minute de centrul localitatii Vatra Dornei. 

Cele 15 camere, duble si apartamente, sunt mobilate in stil elegant, cu accente discrete ce imbina traditia bucovineana si maramureseana, si sunt dotate cu minibar, baie proprie, balcon, televizoare led de ultima generatie, cablu tv si internet Wi-fi gratuit. 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Distractie:

Activitati in imediata apropiere(5 km) includ: rafting, calarit, schiat.

 

Obiective turistice

Atractii turistice:

Se pot vizita manastirile din Bucovina: Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Acoperamantul Maicii Domnului.

Ultimele oferte vazute: