Hotel Victoria, Mamaia, Romania

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Victoria, Mamaia, Romania

LOCALIZARE:

Complexul Hotelier Victoria se situeaza in apropierea orasului Constanta, la 500m de Aqua Magic, vis-a –vis de Clubul Idu si la 50m de pasarela de promenada- ultimul punct de atractie din perla rivierei romanesti.

Plaja: cea mai larga din zona, cu coborare lina spre mare

FACILITATI HOTEL:

Hotel Victoria beneficiaza de 328 spatii de cazare astfel: 320 camere duble si 8 apartamente dispuse pe 9 etaje. Complexul Hotelier Victoria pune la dispozitia turistilor doua restaurante: Restaurant Locanda Azzura cu o capacitate de 100 locuri , cu specific Italian; Restaurant Victoria cu o capacitate de 550 locuri din care 450 locuri in interior si 100 locuri in zone cu terase acoperite si o generoasa gradina de vara; bar de zi cu biliard.

FACILITATI CAMERE:

- Tv color (televiziune prin cablu),

- Telefon,

- Minibar,

- Baie cu dus,

- Aer conditionat (toate camerele au balcon, mai putin cele de la etajele 1 si 2, aici camerele sunt mai spatioase; toate camere au vederea spre mare (mai putin etajul 1);

In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel. 
In perioada 13 iulie – 19 august se vor comercializa numai pachete cu all inclusive. Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita 10.00 Lei pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza in momentul check- in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila. 

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT. 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Servicii si facilitati

Servicii masa:


Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: 
Mic dejun = 25.00 Lei/ zi/ persoana; 
Demipensiune = 75.00 Lei/ zi/ persoana; 
All Inclusive = 115.00 Lei/ zi/ persoana. 

Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar , plaja. 
In incinta hotelului exista un bar de zi cu biliard. 

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si internationala diversificata si de doua ori pe saptamana cine tematice. 
Bauturile alcoolice/ non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi in regim self-service si consta in: vin alb/rosu/roze –draft; bere – draft; lichioruri, cognac; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft marca Pepsi; cafea, ceai, apa de masa /carbogazoasa. 
Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite si la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar: 10.00-23.30. 
Masa se poate servi intre orele: 
• Mic dejun: 7.30 -10.00 
• Pranz: 13.00 -15.00 
• Cina: 19.00 -21.30 
 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
2 adulti + 1 copil (0- 10 ani neimpliniti) 
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 40% din pachetul achizitionat de adult. 
2 adulti + 1 copil ( peste 10 ani ) 
– copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar 
2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 10 ani neimpliniti si 1 copi peste 10 ani) 
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar. 
2 adulti + 2 copii ( 0- 10 ani neimpliniti) 
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 40% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar. 
2 adulti + 2 copii (peste 10 ani) 
– primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar. 
A 3-a persoana adulta va achita 80% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar. 

* Capacitatea maxima a unei camere duble: 
- maxim 3 adulti si 1 copil 0- 10 ani neimpliniti - se asigura pat suplimentar pentru al treilea adult contra cost, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar. 
- maxim 2 adulti si doi copii – copiii vor plati conform facilitatilor de mai sus.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: