Hotel Arcadia - Marina Regia Residence, Mamaia, Romania

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Arcadia - Marina Regia Residence, Mamaia, Romania

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de tip boutique este amplasat la 50 de metri distanţă de plaja din Mamaia. Marina Regina Residence oferă oaspeţilor săi acces la o plajă privată, o serie de piscine interioare şi în aer liber, precum şi 3 restaurante şi un centru spa.

Oaspeţii pot alege între preparatele franţuzeşti oferite în elegantul Restaurant Arena şi copioasele mâncăruri italieneşti servite de Restaurantul Romeo & Julieta. La bar, vă puteţi delecta cu cocktailuri exotice şi trabucuri fine.

Camerele Hotelului Arcadia sunt decorate în stil franţuzesc sau în stil tipic Africii de Nord. Toate sunt prevăzute cu aer condiţionat, o zonă de relaxare sau un minibar.

Pe parcursul verii, Marina Regia Residence vă pune la dispoziţie o frumoasă piscină infinită. În plus, aceasta include o secţiune pentru copii. Oaspeţii pot utiliza piscina interioară, amenajată cu tematică romană, din cadrul Centrului Spa Imperia.

Aeroportul Kogălniceanu din Constanţa se află la aproximativ 25 km distanţă. 

-cazare cu micul dejun

-sezlong pe plaja (in limita locurilor disponibile)

-internet, parcare, acces la infinity pool (in intervalul orar 08:00-18:00) din cadrul Arena Regia Hotel & Spa 5*.

 

Micul dejun va fi servit in sistem set meniu sau bufet suedez (pentru minim 20 persoane). Acesta se serveste in Restaurantul Arena din cadrul Arena Regia Hotel & Spa 5* la cca. 150m distanta.

 

Plan tarifar

Reduceri

Suplimente

-Se aplica un supliment de 15€/noapte/camera pentru camerele cu vedere la mare.

-Pentru rezervari mai mici de 5 nopti, In perioada 28.06–31.08 in zilele de joi, vineri si sambata se aplica un supliment de weekend de 20€/noapte/camera si de 40€/noapte/apartament. 

 

Imperia Spa - Oaspetii cazati la Arcadia Hotel beneficiaza de o reducere de 50% la Aqua Area. Va rugam sa consultati eticheta spa de la receptia spa. Copiii sunt bineveniti la spa dupa cum urmeaza (insotiti obligatoriu de un adult):  

Pana la 12 ani - intre 9.00-19.00 (doar piscina interioara) 12-18 ani - 9.00-22.00 (Aqua Area)

 

Ultimele oferte vazute: