Arena Regia Hotel & Spa - Marina Regia Residence, Mamaia, Romania

 (5 stele)
Informatii si dotari hotel Arena Regia & Spa - Marina Regia Residence, Mamaia, Romania

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Arena Regia Hotel & Spa se află în stațiunea litorală Mamaia, la 6 km de centrul orașului. Acest hotel luxos de 5 stele oferă camere somptuos decorate și o piscină infinită în aer liber.

Centrul spa fastuos Imperia are o piscină interioară de inspirație romană, o cadă cu hidromasaj şi un hamam. Sunt disponibile, de asemenea, 2 tipuri de saune, precum și tratamente corporale și de înfrumusețare. Există şi o piscină în aer liber pentru copii.

Camerele şi suitele de la Arena Regia Hotel & Spa - Marina Regia Residence au balcon şi aer condiţionat. Fiecare unitate de cazare oferă mobilier de epocă şi baie modernă.

Arena Restaurant & Bar oferă specialități franțuzești rafinate şi preparate din bucătăria europeană modernă, într-o ambianță luxoasă. Restaurantul-bar Romeo & Juliet oferă preparate cu specific italienesc. Sunt disponibile regimuri de demipensiune și pensiune completă, iar oaspeții pot lua masa pe terasa însorită.

Arena Regia Hotel & Spa are o zonă de plajă privată la Marea Neagră, la 500 de metri de hotel.

Black Friday All Seasons la Arena Regia Hotel & Spa!

 

Pentru rezervari de minim 5 nopti, cu cazarea in perioada 28.06-31.08.2019 - 20% reducere!*

 

* Reducerea se aplica doar pentru rezervarile achitate integral pana la data de 23.11.2018!

 

 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Suplimente

Pentru rezervari mai mici de 3 nopti, in perioada 28.06–31.08 in zilele de joi, vineri si sambata se aplica un supliment de weekend de 20 €/noapte/camera si de 40 €/noapte/apartament. 

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: