Hotel Incognito, Pomorie, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Incognito, Pomorie, Bulgaria

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 150 de metri de plaja de nisip şi la 200 de metri de parcul acvatic Sunset, Hotelul Incognito este un hotel modern şi elegant situat în Pomorie. Acesta oferă camere cu aer condiţionat şi o piscină în aer liber. În întreaga proprietate este disponibil acces la internet WiFi la un cost suplimentar.

Hotelul Incognito este elegant şi are un hol cu podea de marmură, şemineu şi fotolii în stil neo-baroc, din piele neagră.

Camerele sunt spaţioase şi oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, aer condiţionat şi balcon. Cele mai multe băi au duş cu hidromasaj.

Pe terasa cu piscină există şezlonguri şi o zonă rezervată copiilor.

Centrul staţiunii Pomorie se află la 3 km, iar aria protejată Lacul Sărat Pomorie este la 2 km. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la aproximativ 800 de metri.

Aeroportul Burgas este la aproximativ 10 minute de mers cu maşina. Hotelul Incognito oferă un serviciu de transfer, disponibil la cerere şi la un cost suplimentar. Se oferă şi parcare la un cost suplimentar. 

Early Booking!

 

10% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: