Grand Hotel Pomorie, Pomorie, Bulgaria

Hotel Grand Pomorie 5*  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Grand Pomorie 5*, Pomorie, Bulgaria

Localizare: Grand Hotel Pomorie (ex. Balneohotel Pomorie) este situat pe plaja in partea de nord-est a orasului Pomorie, intre Marea Neagra si lacul sarat al orasului. Aeroportul International Burgas si statiunea Sunny Beach sunt situate la doar 15 min de mers cu masina. Hotelul ofera o combinatie unica intre servicii, spa & wellness center, servicii medicale, stadion de fotbal si o sala de fitness.
Cazare: Grand Hotel Pomorie ofera 70 camere single, 80 camere duble, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 19 apartamente si 2 apartamente prezidentiale.
Spa & Wellness: Hotelul combina traditii vechi de tratament cu namol cu cele mai moderne servicii si technologii medicale. Hotelul ofera o combinatie unica intre servicii, atentia acordata celor mai mici detalii si personalul foarte bine instruit, astfel incat sejurul dvs aici sa fie placut si relaxant.
Mancare & Bautura: Hotelul ofera 3 restaurante si o gradina de vara, care vor satisface fiecare dorinta oaspetilor cu meniuri speciale.
Sala de conferinte: Grand Hotel Pomorie ofera sala de conferinta, sala pentru intalniri de afaceri, seminari sau alte evenimente.
Sport: Chiar de la inceput, Grand Hotel Pomorie a fost conceput ca un proiect, care va permite formarea si reabilitarea de jucatori profesionisti.

Oferta speciala "Nopti Gratuite" !

- 7=6; 14=12; 21=19 pentru cazare in perioadele 01.04-31.05.2019 si 01.10-31.10.2019 ! *

 

* pentru rezervari facute dupa data de 01.05.2019 !

 

 

Early Booking!

 

20% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: