Hotel Atlantis Resort & Spa, Nessebar, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Atlantis Resort & Spa, Nessebar, Bulgaria

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Acest complex elegant oferă apartamente şi studiouri cu vedere splendidă la mare şi se află la doar 300 de metri de plaja cu nisip din zona luxoasă Sarafovo. Centrul spa este disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele de la Atlantis Resort & SPA oferă aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Toate studiourile şi apartamentele au o zonă de living confortabilă şi balcon.

Restaurantul Loft se află în inima Complexului Atlantis Resort & SPA şi serveşte o varietate de preparate delicioase şi băuturi. Este disponibilă şi o terasă mare însorită cu vedere superbă la zona de coastă.

La centrul spa, oaspeţii se pot relaxa la saună, la baia de aburi, la sauna bio cu arome, la piscina interioară cu cadă cu hidromasaj şi la piscina cu apă rece. În timpul verii, este disponibilă gratuit o piscină în aer liber frumos luminată, precum şi umbrele de soare şi şezlonguri. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness mare şi o varietate de masaje, terapii, tratamente cu leşie şi nămol, fizioterapie, precum şi baie rusească şi baie turcească.

Early Booking!

 

10% - plata integrala pana la data de 31.05.2019


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: