Revelion sub cerul liber in SALZBURG 2019, Salzburg, Austria

 (0 stele)


  • Transport - Autocar


Informatii si dotari hotel , Salzburg, Austria

De la 355€ + 120 euro (transport autocar) 7 zile - Autocar

DATE DE PLECARE 2018: 29.12.2018

 

Program 

Ziua 1. (29.12) București – Budapesta Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Verifică lista cu oraşele prin care tranzităm ţara. Ajungem în cursul serii la Budapesta. (Cazare în Budapesta). 

Ziua 2. (30.12) Budapesta - Viena - Salzburg Jó reggelt! (Bună dimineața!) Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun, pentru a descoperi capitala Austriei, Viena, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Acest oraș ne va impresiona cu clădirile sale construite în stil baroc și obiectivele sale turistice de mare interes. Intrăm în atmosfera fostei capitale imperiale admirând într-un tur panoramic cu autocarul: Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Primăria. Pleacăm cu amintiri frumoase din Viena și ne îndreptăm spre Salzburg. Încheiem ziua cu o sesiune de explorare a Salzburgului, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scenă de film - nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” - datorită clădirilor impecabile în stil baroc, străduțelor liniștite, parcurilor atent îngrijite, munților perbi din fundal, castelului de pe deal, mirosului îmbietor al mâncării și lista ar putea continua la nesfârșit. Vizităm Orașul Vechi și ne îndreptăm spre cazare la Jufa Hotel Salzburg City / similar. 

Ziua 3. (31.12) Salzburg - Munchen Mic dejun. În ultima zi din an vă propunem să optați pentru o excursie opțională întrunul dintre cele mai vii orașe din Germania – Munchen - un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alură mediteraneană se împletesc armonios cu berăriile bavareze. Ne plimbăm prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitând fermecătoarea Piață Marienplatz, unde se află atât sediul vechi, cât și cel nou al Primăriei. În Munchen se află celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurată în secolul al XIX-lea, fiind considerată prima galerie de artă contemporană din Europa, Muzeul Național Bavarez, găzduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne îndoim că vă va cuceri de la primele exponate. Seara vom reveni la hotel pentru a ne pregăti de petrecere. Vom avea parte de un Revelion deosebit, pentru că te invităm în piața centrală, să petreci alături de noi o noapte memorabilă sub cerul liber, pe străzile magicului Salzburg. Ne vom delecta cu mâncare bună, privind spectaculoasele focuri de artificii și ciocnind paharele cu șampanie. 

Ziua 4. (01.01) Salzburg - Burghausen Începe anul cu o zi memorabilă! Ți-am pregătit o excursie opțională la Castelul Burghausen? Acesta este cel mai lung și întins castel din Europa (menționat în Cartea Recordurilor) măsurând 1051 metri ca suprafață. Castelul este construit în stil gotic, fiind amplasat lângă orașul baroc Burghausen la granița cu Austria. Zidurile cetății măsoară 5 metri în grosime, iar pe lângă sălile mari, în cetate se află numeroase curți exterioare și poduri retractabile. Azi palatul principal găzduiește muzeul castelului, ce cuprinde picturi gotice din Colecția Națională Bavariană. Ne vom plimba pe străduțele cetății și vom avea destul timp să documentăm experiența în fotografii și să vânăm cele mai interesante suveniruri. Seara vom reveni la hotel pentru cină și odihnă. 

Ziua 5. (02.01) Salzburg – Kitzbuhel – Zell Am See Aventura continuă, de data asta cu o excursie opțională la Kitzbuhel, un vechi oraș minier, devenit astăzi una dintre cele mai selecte stațiuni montane. Se spune că aici se află prima pârtie de ski din Austria, datând încă din anul 1893. Micul oraș este împânzit de case colorate și arhitectură medievală, acoperit mai tot timpul de zăpadă, ne dă impresia că aici oamenii trăiesc un Crăciun perpetuu. Puțin mai jos, în Zell Am See, descoperim un peisaj furat din cărțile poștale, cu un lac ce se spune că ar fi „mai albastru decât albastrul”, care se întinde la poalele munților împăduriți. Ne vom lăsa copleșiți de natură și aproape că vom ignora orice altceva, căci cu siguranță ne va lipsi acest tablou epic. Revenim seara la hotelul din Salzburg pentru cină și cazare. 

Ziua 6. (03.01) Salzburg – Melk – Budapesta Pornim la drum și ne îndreptăm spre Linz, oraș în permanent progres tehnologic, unde te poți conecta la cele mai noi tehnologii. Vedem instalații de artă îndrăznețe și centrul science fiction simțind din plin aerul Austriei moderne. Plecăm apoi la Melk, loc înțesat de bijuterii ale arhitecturii, cea mai prețioasă fiind Abația Melk, ridicată în 1089 pe un deal stâncos ce tronează deasupra Dunării. Continuăm drumul spre Budapesta, care ascunde minunății la fiecare pas. Capitala Ungariei are suficiente clădiri baroce, neoclasice, ecletice și art nouveau cât să satisfacă pe toată lumea. Vom descoperi mai multe locuri interesante, așa că parcurgem capitala de pe Dunăre într-un scurt tur panoramic de autocar: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf. Ștefan. Pe seară, pornim spre Budapesta pentru cazare. 

Ziua 7. (04.01) Budapesta - Bucuresti Plecăm din Budapesta spre România, cu amintiri de poveste și suveniruri pentru cei dragi.


Transport: Autocar

Plan tarifar

Reduceri

SUPLIMENTE & REDUCERI 

-Supliment de single 75 € 

-Reducere a treia persoana in cameră – 10 euro 

Ultimele oferte vazute: