Circuit Atena-Vacanta De Martisor 2019, Atena, GreciaInformatii si dotari hotel , Atena, Grecia

Reperele circuitului

 • Plecari din: Bucuresti
 • Plecari: 28.02.2019
 • Grup: minim 20 persoane
 • Insotitor de grup si ghizi locali
 • ZIUA 1

  BUCURESTI ATENA Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35); sosire la Atena (ora 18:10). Transfer si cazare la hotel 3* superior. Optional se poate achita in agentie suplimentul pentru pachet de trei cine: 45 euro / persoana / pachet.
 • ZIUA 2

  ATENA Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena, pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid local, vorbitor de limba romana (biletul de intrare nu este inclus). Dupa amiaza, plimbari individuale sau, OPTIONAL, excursie Apus de soare la Cap Sounion (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale, pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 75 euro / persoana (grup minim 15 platitori) include transport cu autocarul, cina pescareasca si asistenta turistica, nu include bilet de intrare. Cazare la acelasi hotel.
 • ZIUA 3

  MYCENE EPIDAVROS NAFPLIO CANALUL DE CORINT (optional) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita Poarta Leilor si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 85 euro / persoana (grup 15 platitori) - include: transport/autocar, pranz traditional, ghid local vorbitor de limba romana, bilete intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial) . Seara revenim in Atena pentru cazare.
 • ZIUA 4

  ATENA- BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.

Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: