Circuit Thailanda – Cambodgia - avion 2018, Phuket, ThailandaInformatii si dotari hotel , Phuket, Thailanda

  • Transport: avion
  • Plecari: 22.10.2018; 18.04, 20.05.2018
  • Durata: 14 zile

 

Tarif:

De la 1195 €
+ 499 euro (taxe de aeroport)

 

Ziua 1. Bucuresti – Bangkok

Punct de intalnire – Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti. Zbor spre Bangkok cu escala.

Ziua 2. Bangkok

Transfel la hotel in Bangkok. Seara, croaziera pe raul Chao Phraya la bordului vasului Grand Pearl pentru a admira luminile capitalei thailandeze. Cina inclusa.

Ziua 3. Bangkok

Tur de oras in Bangkok: Palatul Regal, Buddha de Smarald – protectorul Thailandei, care isi are casa in sanctuarul Wat Phra Kaeo, templul cel mai important din Palatul Regal. Urmeaza Wat Pho, denumit si Templul lui Buddha Culcat – cel mai mare si mai vechi templu din Bangkok si apoi Wat Trimit, templu ce adaposteste cea mai mare statuie de aur a lui Buddha din lume (de unde si denumirea colocviala de Templul lui Buddha de aur). Mai tarziu ne bucuram de o croaziera cu o ambarcatiune traditionala pe fluviul Chao Phraya si ne oprim la Wat Arun, un templu care adaposteste pagoda centrala, de 79 de metri, reprezentand Muntele Meru.

Ziua 4. Bangkok

Zi libera. Recomandari: oportunitati de shopping sau unul dintre tururile optionale.

Ziua 5. Bangkok, Thailanda – Phnom Penh, Cambodgia

Transfer de la hotel la aeroportul din Bangkok, cu zbor Bangkok – Phnom Penh. La sosirea in Phnom Penh intalnire cu ghidul local si transfer la hotel.

Ziua 6. Phnom Penh

Astazi vizitam Palatul Regal din Phnom Penh, unde putem admira Pagoda de Argint – cel mai important templu budist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urmeaza o oprire la Muzeul National, care este oglinda stilului traditional khmer si unde putem admira cea mai faimoasa colectie de artefacte artistice, arheologice si religioase apartinand culturii khmere, datand din secolele IV-XIII. Mai tarziu ne aventuram in templul hindus Wat Phnom, care este construit pe un deal artificial si este cea mai veche constructie a orasului si facem o oprire si la Muzeul Genocidului, gazduit intr-o fosta scoala care a fost ocupata de khmerii rosii si folosita drept centru de detentie si tortura. Apoi, la 17 km sud-vest de Phnom Penh, vizitam Campurile Mortii, locul unde khmerii rosii au omorat si ingropat peste 17.000 de oameni in timpul celor 4 ani de guvernare. Astazi, pe locul gropilor comune, este ridicat un monument in memoria victimelor.

Ziua 7. Phnom Penh – Siem Reap

Transfer la aeroportul din Phnom Penh, cu zbor intern Phnom Penh – Siem Reap. Dupa transferul la hotel, vizita la Angkor Wat, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II in secolul al XII-lea. Seara, cina intr-o ambianta locala, urmata de un show folcloric traditional Apsara, specific culturii khmere.

Ziua 8. Siem Reap

Vizita la Templul Ta Prohm, construit la mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vlllea, in onoarea mamei sale, urmata de Banteay Kdei, un complex monahal buddhist, construit la sfarsitul secolului al XII- lea in stilul arhitecturii Templului Bayon. Vizitam Srah Srang, o piscina sacra, Angkor Thom fosta capitala a marelui Imperiu Khmer, cu cele mai renumite monumente din Angkor, Templul Bayon, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor.

Ziua 9. Siem Reap, Cambodgia – Phuket, Thailanda

Azi zburam din Siem Reap, intorcandu-ne din nou in Thailanda, pe insula Phuket.

Ziua 10. Phuket

Incepem ziua cu o vizita la Templul Suwannakuha, apoi urcam intr-o barca traditionala spre Phang Nga Bay unde vom avea ocazia sa intram la Pestera Lord si sa ajungem la stancile de la Khao Ma Ju, Khao Nom Sao si Khao Chang. De aici navigam spre o alta insula, Ping- Kan, cunoscuta si sub denumirea Insula James Bond, deoarece a servit drept decor natural pentru una din seriile filmelor James Bond, “The man with the golden gun”. Degustam, apoi, un pranz traditional thailandez, iar spre seara ne intoarcem la hotel in Phuket.

Ziua 11 – 12. Phuket

Zile relaxante pe plajele din Phuket, cu o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv excursii optionale.

Ziua 13. Plecare din Phuket

Transfer de la hotel la aeroportul din Phuket.

Ziua 14. Sosire in Bucuresti


Transport: Avion

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri si suplimente

• Supliment de single 325 €

Ultimele oferte vazute: