Hotel San Marco, Toscana, Italia

 (4 stele)


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel San Marco, Toscana, Italia

Construit în stilul autentic tradiţional al cicladelor, cu ziduri văruite albe, şi obloane din lemn de un albastru profund, acest hotel este la mică distanţă de plajă, oraş şi este înconjurat de un mediu natural.

De la hotel puteţi lua un autobuz spre oraş, care oferă oportunităţi convenabile pentru viaţa de noapte, centre comerciale şi cafenele tradiţionale. Sunt disponibile de asemenea şi legături simple cu feribotul sau de zbor la insulele din apropiere, mai ales Delos, partea continentală şi legături de transport la plajele locale. Cu toate acestea nu este nevoie să plecaţi, deoarece hotelul include un bazin de înot mare, un restaurant rafinat cu vedere minunată la mare şi facilităţi de întâlnire.

Acest hotel somptuos este compus din clădiri independente, proiectate individual, care găzduiesc camere renovate. Spaţiul de cazare este deosebit de mare şi dotat cu toate facilităţile moderne. Fiecare cameră are balcoane sau verande care oferă o privelişte panoramică la dealurile din jurul golfului Houlakia, grădini sau mitica Mare Egee.

- Bilet avion cursă charter; București Mykonos – București; - Transfer aeroport-hotel-aeroport; - Cazare 7 nopti cu mic dejun/persoana in dubla standard

Plan tarifar

Reduceri

- Reducere 25% pentru rezervare si plata integrala pana pe 31.12.2013 Reduceri copii: - Un copil 0-1,99 ani GRATUIT - Un copil 2-11.99 ani plătește numai transportul 170 € + taxe aeroport.

Ultimele oferte vazute: