Hotel Astoria , Seefeld, Austria

Hotel Astoria  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Astoria , Seefeld, Austria

Înconjurat de un parc de 20.000 m², acest hotel de lux de 5 stele are vedere panoramică la muntele din jurul oraşului Seefeld. Atracţia zonei spa de 2000 m² sunt piscinele mari comunicante, situate în interior și în aer liber, care sunt încălzite pe tot parcursul anului.

Spaul exclusivist de la Relax & Spa Hotel Astoria oferă mai multe saune, o sală de fitness modernă, un bazin Kneipp, paturi cu apă încălzite și o zonă de relaxare cu bar și șemineu. Sunt oferite masaje, băi și tratamente de înfrumusețare.

Restaurantul de la Astoria este singurul restaurant din Seefeld şi a fost distins cu o tocă (13 puncte) de către Gault Millau. Micul dejun tip bufet bogat este servit până la ora 11:00. Seara, la restaurant oaspeţii pot savura o masă cu 5 sau 6 feluri de mâncare, diferite bufete şi o selecţie largă de vinuri rafinate.

Camerele şi suitele spațioase, cu design individual, sunt mobilate elegant și au Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie.

Relax & Spa Hotel Astoria oferă posibilitatea de a practica numeroase activități, precum yoga, Pilates, meditație, fitness acvatic, Qi Gong, nordic walking și excursii ghidate de schi fond. Pista de schi fond este chiar în fața hotelului.

Oaspeții au la dispoziție un centru de ceruire a schiurilor și un depozit pentru echipament de schi, cu uscător de clăpari. În timpul verii, aceştia pot închiria biciclete electrice. Hotelul oferă o parcare privată gratuită, iar un garaj este disponibil la cerere.

Centrul oraşului Seefeld este la aproximativ 7 minute de mers pe jos de la Astoria Relax & Spa Hotel. În centru se poate ajunge şi cu autobuzul public gratuit.

- cazare in dubla/persoana/noapte

- demipensiune

- shuttle bus

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri in dubla cu 2 adulti in dubla:

- copil intre: 00-03.99 ani - gratuit

- copil intre: 04-09.99 ani - 59 euro/zi

- copil intre: 10-14.99 ani - 82 euro/zi

- copil peste 15 ani - 30%

Ultimele oferte vazute: