Hotel Q! Resort Health Spa, Kitzbuhel, Austria

Hotel Q! Resort Health Spa  (4 stele)
Informatii si dotari hotel Q! Resort Health Spa, Kitzbuhel, Austria

Q!Resort Health & Spa are un depozit pentru echipamentele de schi şi parcare subterană. Autobuzul de schi opreşte chiar în faţa proprietăţii, iar gara Kitzbühel se află la numai câţiva paşi. Telecabina Hornbahn se află la 300 de metri. La cerere, proprietatea oferă un serviciu de transfer la telecabina Hahnenkammbahn, situată la 5 minute de mers cu maşina.

Aflat la 5 minute de mers pe jos,pe promenada de pe râu, de centrul staţiunii Kitzbühel, Q!Resort Health & Spa Kitzbühel oferă un restaurant, o grădină cu un iaz natural şi o zonă de spa. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer.

Toate camerele sunt amenajate în stil modern şi includ TV prin satelit şi baie cu duş sau cadă şi halate de baie. Oferă vedere la munte, la râul Kitzbüheler Ache sau la grădină. Cele mai multe camere au balcon.

Zona de spa de la Q!Resort are o suprafaţă de 700 mp şi include saune, baie de aburi, o cabină cu infraroşu realizată din lemn de zâmbru, precum şi o zonă de relaxare cu un bar de ceai. În plus, oaspeţii au la dispoziţie o suită spa privată care are cadă cu hidromasaj, precum şi un antrenor personal care poate oferi ajutor la sala de fitness echipată cu aparate moderne Technogym.

Oaspeţii au la dispoziţie o gamă largă de masaje şi tratamente de înfrumuseţare. De asemenea, există 4 zone de masaj şi o zonă de înfrumuseţare care oferă tratamente cosmetice Fango. În plus, se organizează şedinţe de yoga şi Pilates, precum şi săptămâni de post.

Q!Resort Health & Spa are o cramă bine aprovizionată, iar Q!Bar serveşte o gamă largă de băuturi rafinate

- cazare in dubla/persoana/noapte

- mic dejun si cina - buffet

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri in dubla cu 2 adulti:

- copil intre - 00-02.99 ani - 70%

- copil intre: 03-11.99 ani - 50%

Ultimele oferte vazute: