Hotel Atlantis The Palm, Dubai, E.A.U

 (5 stele)


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel Atlantis The Palm, Dubai, E.A.U

Hotelul Atlantis este situat pe o plaja privata proprie de 800 de metri, pe insula Palm Jumeirah din Dubai. Hotelul ofera o vedere superba la Golful Arabic. Exista un acvariu subacvatic, oportunitaţi de a inota cu delfinii si un parc acvatic.
Toate camerele sunt decorate in stil arab şi au paturi mari. Balconul fiecarei camere ofera vedere panoramica la oraş sau la Marea Arabiei. Fiecare camera este dotata cu un TV cu ecran plat cu programe prin satelit.
Restaurantele servesc mancaruri cu specific mediteranean, italian si frantuzesc. Restaurantul premiat Nobu ofera mancaruri japoneze moderne.
Hotelul are un labirint subacvatic si cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu. Piscina este foarte mare si este inconjurata de sezlonguri si palmieri.
Centrul spa ofera tratamente faciale si corporale, iar sala de gimnastica pune la dispozitie antrenori personali de fitness.
Clubul de golf Emirates se afla la 3 km, iar centrul comercial Dubai Mall este situat la 20 de minute cu masina de Atlantis.

Orar de zbor informativ, plecari vinerea:
Plecari in perioada 02.10. - 23.10.2015: Bucuresti 14:30 – Dubai 20:15/ Dubai 09:15– Bucuresti 13:30
Plecari in perioada 30.10. - 04.03.2016: Bucuresti 13:40 – Dubai 20:15/ Dubai 09:25– Bucuresti 12:55
*Va rugam sa acordati atentie urmatoarelor aspecte in momentul in care faceti rezervari pentru Dubai:
1. Se poate calatori in Dubai cu pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau pasaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani).
2. Pasapoartele trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. In momentul in care faceti rezervari pe Dubai, va rugam sa verificati valabilitatea pasapoartelor​
3. NU se poate calatori in Dubai cu pasaport temporar (valabil 1 an)
4.Turistii care calatoresc in Dubai cu pasaport diplomatic trebuie sa obtina viza de la Consulatul UAE din Bucuresti.

Transport: Avion

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: